top of page

Met Het Slijmkabinet dompelen we kinderen onder een wereld van Aliens, zwarte gaten en 'Slijm' Onverwacht is Specimen 354 weggelopen. Tijdens het teleporteren van belangrijke materialen is er iets fout gegaan. En dat moet dringend opgelost. Want HetHet, het allesvernietigende zwart, is op weg naar de aarde.

Met een rare professor (is het wel een professor?) zoeken we Specimens 354 én de belangrijke materialen. En dan maar kneden! Het zal kleurrijk plakkerig worden!

Dit is een theatrale animatie. Het heeft een intro, tussenstukjes en een outro. Daartussen maken we 'slijm' met de kinderen. 

SPELERS: Johnny De Meyer of/en Lennert Van Nuffel of/en Alexandra Van Laeken, ea...

KLEDIJ: Anny Maes

DANK AAN: Jens, Anneleen

VERSIE SMALL: We komen gekleed als personages slijm maken. Dit is zonder de theatrale tussenstukjes. Eerder een workshop. Kan ook door 1 persoon begeleid worden. We kunnen met max 4 personen komen.

VERSIE MEDIUM (zie video): We komen ineens op je event, verzamelen de kinderen en gaan via theatrale intermezzo's slijm maken. Alles is beter ingepakt en heeft een spanningsboog.We komen met minimaal 2 personen en maximaal 4. Alles is op maat volgens de locatie.

 

VERSIE LARGE A: Via een spannende 10 min theatervoorstelling in een tent, leren de kinderen de personages kennen en hun probleem. We maken op het moment zelf ook slijm. De kijkers verlaten de tent en krijgen slijm mee. Er kunnen 15 tot 20 personen in de tent. We komen met minimaal 3 personen.  Ideaal voor een festival waar veel mensen bediend moeten worden. (te boeken vanaf lente 2023)

VERSIE LARGE B: Via een spannende 10 min theatervoorstelling in een tent, leren de kinderen de personages kennen en hun probleem. Het verhaal tonen we in twee delen. Tussen de twee delen maken we slijm met het publiek. Samen met het gemaakte slijm maken we de apotheose mee in een afsluitend theaterstukje. Er kunnen 15 tot 20 personen in de tent. We komen met minimaal 4 personen.  (te boeken vanaf lente 2023)

TE BOEKEN: vanaf heden

PRIJZEN: Stuur ons een mail en we bezorgen u de inloggegevens op onze site. 

WAAR: BE. Buitenlocaties, scholen, festivals, ...

iluna.png
bottom of page